Kavellijst veiling 15 juni is bekend!

Wij willen u van harte uitnodigen voor de Veiling van Stichting Werkgroep De Ruyter op zaterdag 15 juni aanstaande. Met dankbaarheid presenteren wij u de kavellijst!

Een sneak preview uit de waanzinnige kavellijst:
Reis met Rob naar GP F1 Oostenrijk, weekendjes weg, een Dom Perignon Vintage uit 2006, een uniek brocante hobbelpaard, Diner bij Dylan’s voor 10 personen, Paintball uitjes, gluren in de zeecontainer, wedstrijden Ajax, varen met feestvlet voor 16 personen, kaartjes voor de Oudejaarsconference van Claudia de Breij, en nog veel meer mooie en leuke kavels!
Hier vindt u de complete kavellijst.
Wij hopen u te zien op 15 juni bij H20 op Jachthaven Marina Rijnsburg. Onze BBQ-crew staat weer klaar om voor u een heerlijke BBQ te verzorgen en ook voor de kinderen wordt het weer feest! Een avond om niet te missen dus!
NIEUW: Kinderveiling
We starten om 16:45u met een heuse Kinderveiling, compleet met eigen kavellijst met leuke kinderkavels, kinderveilmeester en eenvoudig ‘eurootje-op’. Zorg dat je erbij bent!
U bent welkom vanaf 16:00u en we starten om 16:45 met de Kinderveiling, gevolg door de echte veiling! Mis het niet! Tot 15 juni!!
Hartelijke groet,
Veilingcomité Werkgroep de Ruyter
Rob, Frans, Judith, Lourens, Henriëtte, Cees, Koen, Arie, Niek, Leo en Joos