Jaarlijkse veiling Werkgroep De Ruyter: za 15 juni.

De onlangs gehouden Open Dag van Werkgroep de Ruyter ligt nog vers in het geheugen. Desondanks is het toch alweer tijd voor een nieuwe activiteit namelijk de jaarlijkse veiling. Zaterdag 15 juni gaat deze plaatsvinden bij restaurant H20 op het Jachthaventerrein Marina aan het Kanaalpad Noord-West te Rijnsburg.

Werkgroep De Ruyter trekt het leed aan van de allerarmsten in Oost-Europa en biedt al decennialang concrete hulp aan o.a. in de vorm van hulptransporten. Jaarlijks vertrekken er meer dan 20 van deze transporten richting Oekraïne en Kosovo.

Deze hulptransporten kosten het nodige en daarom organiseert De Ruyter jaarlijks een veiling. Tot nu toe is de veiling elk jaar weer een succes geweest dankzij de vele kopers, maar bovenal vanwege de vele aanbieders van de mooie, lekkere, gezellige en avontuurlijke kavels die geveild werden. Ook dit jaar gaan we weer voor een succesvolle veiling en zijn we druk met het verzamelen van kavels. Houd onze (nieuwe!) website en Facebook in de gaten, eind mei publiceren we de kavellijst!

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Joost Mens 06-31748466, of stuur een mailtje naar: joost@werkgroepderuyter.nl

Wilt u meer weten over de veiling en belangrijke werk van de werkgroep De Ruyter, bezoek dan onze website: www.werkgroepderuyter.nl of volg ons op facebook: www.facebook.com/werkgroepderuyter