11/11/2020

Kerstactie

Alle ballen zijn verkocht!

Dankzij alle hulp, sponsors en kerstballenkopers zit de kerstboom vol! het aantal van 2500 ballen is ruimschoots behaald. ontzettend bedankt daarvoor.

Wij bezorgen gratis in Rijnsburg, Katwijk en Valkenburg, daarnaast zijn onze kerstballen vanaf december ook te koop in de Albert Heijn in Rijnsburg

Wij, Werkgroep De Ruyter, hebben ons de komende maanden een doel gesteld: nl. 2500 straatarme gezinnen in Oost-Europa een voedselpakket te bezorgen. De coronacrisis treft ons allemaal, sommigen worden helaas harder geraakt dan anderen. Dag geldt helaas ook voor de armen, mensen die al afhankelijk waren van hulporganisaties voordat deze crisis begon.

Vanwege het niet kunnen organiseren van inzamelingsacties zijn ook de inkomsten van Werkgroep De Ruyter flink teruggelopen. Wij willen de mensen in Oost-Europa toch blijven helpen, zeker nu met de winter op komst.

Om 2500 gezinnen met kerst van een voedselpakket te voorzien heeft De Ruyter uw hulp nodig. We hebben een mega gave actie bedacht met 2500 fraaie kerstballen in de hoofdrol. Voor iedere verkochte kerstbal, kunnen wij een gezin met Kerst blij maken met een voedselpakket.

De kerstballen zijn 8 cm (diameter), voorzien van het logo van ons logo, een bemoedigende tekst en zijn per stuk verpakt in een mooi geschenkdoosje. Iedere koper van een kerstbal maakt via een winactie ook nog eens kans op een mooie prijs waaronder een JBL clip 3 box.

Graag biedt Werkgroep De Ruyter u deze kerstballen aan. U kunt ze als kerst-geschenk geven aan uw werknemers of een plekje geven in de kerstboom op de zaak of thuis. Wij hopen, ook namens de allerarmsten, dat wij op uw support mogen rekenen.